Ceahlaul Piatra Neamt este în pragul falimentului, după ce misteriosul patron Massone a plecat din ţară cu toţi banii din drepturile TV, lăsând în urma o gaura de 1,7 milioane de euro, scrie sport.ro  Stadionul pe care FC Vaslui juca meciuri de Europa League în urmă cu trei ani poate ajunge doar o ruină.

Angelo Massone nu a mai fost văzut de cateva saptamani la Piatra Neamt, iar oficialii Ceahlaului se tem ca vor rămâne fără ultima tranşă din drepturile TV.

Niciuna din investitiile spectaculoase anunţate de Massone nu s-a materializat în cele ase luni de când italianul a preluat conducerea clubului.

"Ne-a aranjat un cantonament de 100 de mii de euro in iarna, dar din amenzile pe care le-am luat ca a intrat el pe teren... cam astia sunt banii. Doar printr-o minune ne mai salvam, sa vina cineva sa plateasca datoriile astea (n.r. 1,7 milioane de euro), dar nu vad cine ar putea sa faca asta.", a spus Mastacaneanu la Sport Total FM.

Retrogradata in Liga a II-a dupa acest sezon, Ceahalul incearcă să isi vândă cei mai buni jucători pentru a acoperi o mică parte din datorii.

"Asteptam oferte pentru jucatorii importanti, Stefanescu, Popadiuc, Margina. Sunt jucatori de echipa nationala, dar toata lumea asteapta sa murim de tot ca ii ia gratis, asta e realitatea.", a mai spus oficialul Ceahalului.

Singurul moment in care Angelo Massone s-a remarcat ca patron in Liga I a fost la meciul cu Viitorul, când a avut o discuţie foarte aprinsă cu Gica Hagi. Un apropiat al lui Massone l-a lovit atunci pe Hagi peste picior.