Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, vineri, să respingă ca nefondată contestaţia în anulare formulată de echipa deţinută de Gigi Becali împotriva deciziei care stabiliea că marca Steaua aparţine Clubului Sportiv al Armatei. Decizia ÎCCJ este definitivă şi irevocabilă.

Singura şansă a clubului condus de Gigi Becali de a recupera stema şi însemnele Stelei rămâne participarea la licitaţia care va fi organizată după evaluarea mărcii.

Clubul Sportiv al Armatei a salutat decizia ÎCCJ şi susţine că şefii echipei patronate de Gigi Becali ”nu au fost niciodată interesaţi să negocieze sublicenţierea mărcii”.

”Am învins. Le-a respins contestaţia în anulare, este o chestie extraordinar de mare. Decizia este irevocabilă, nu mai au ce să mai facă, ei s-au învăţat să o folosească gratis şi nu se mai poate aşa. S-au folosit până acum de fel de fel de tertipuri, au crezut că pot să inducă în eroare instanţa să folosească o marcă care nu a fost niciodată a lor.

Marca este a Clubului Sportiv al Armatei, acum este în proces de evaluare şi, după, va fi scoasă la licitaţie. Ei niciodată nu au fost interesaţi să negocieze pentru a li se sublicenţia marca”, a declarat pentru juristul MApN, Florin Talpan, citat de digisport.ro.