Selecţionata Sudului, cu Marius Runkauskas, Jonte Flowers şi Cătălin Burlacu – de la CSU Ploieşti - a învins reprezentativa Nordului, scor 114-111, în All Star Game 2015.

Sudiştii au fost conduşi şi la peste 20 de puncte în prima repriză, jucătorii din Sud au revenit în partea secundă şi şi-au adjudecat o victorie la limită.

Cei trei jucători de la CSU Ploieşti au avut evoluţii apreciate. Runkauskas (13 p, 6pd), Burlacu (11p, 7rec, 5pd) şi Flowers (8p, 3rec, 4pd) au contribuit la succesul obţinut de echipa antrenată de Hristu Şapera (BCM U Piteşti) şi Antonis Constantinides (Energia Tg. Jiu). MVP-ul întâlnirii a fost desemnat Nemanja Milosevic (Energia), autor a 29 de puncte şi 10 recuperări.

Concursul de slam-dunk a fost câştigat de Louis Darby (Energia), printre “zburători” numărându-se şi Jonte Flowers, din partea campioanei CSU Ploieşti.

Marius Runkauskas, MVP-ul sezonului regulat în Liga Naţională, a câştigat concursul “aruncărilor de la 3 puncte” din cadrul All Star Game-ului. Runkauskas a trecut în finală de Filip Adamovic (BC Mureş), Mihai Silvăşan (U BT Cluj) şi Vujadin Subotic (CSM Oradea). Jucătorul lituanian şi-a trecut în palmares al 4-lea trofeu de acest gen, el deţinând, în ţara natală, recordul în materie de concursuri adjudecate din spatele semicercului (3 trofee).

csuasesoft.ro

foto: totalbaschet.ro