După episodul întâlnirii întâmplătoare cu Gigi, ce fecesebist nu şi-ar fi dorit ca Teixeira să fie exclus din lot? Să scape de cel mai bun jucător al Petrolului? Rednic şi-a păstrat însă calmul, a discutat cu jucătorul şi singurul reproş pe care i l-a făcut a fost că s-a aşezat la masă. “Şi eu m-aş fi dus să salut, dacă eram chemat, dar nu mă aşezam la masă. Teixeira va fi titular joi. Dacă mă tem că va juca slab? Nu! Teixeira nu are cum să joace slab! Am avut o discuţie cu el, este o presiune pe el, dar are suficientă experienţă să treacă peste. Va demonstra asta joi!”, a spus antrenorul Petrolului într-o conferinţă de presă organizată marţi.

Căpitanul Geraldo Alves le-a transmis fanilor că nu au de ce să pună la îndoială loialitatea lui Filipe. “Nu trebuie să aibă nimeni dubii în privinţa lui. Îl cunosc foarte bine. Răspunsul lui va fi pe teren!”

Şi Astafei s-a exprimat în aceeaşi idee: “Nişte oameni care plănuiesc ceva nu se întâlnesc acolo, în văzul tuturor. Este o exagerare”.

Jucătorii Petrolului promit că vor da totul pe teren. Geraldo ar dori ca lupii să se califice în finală după o victorie cu 1-0. Astafei vrea să marcheze: “Normal că îmi doresc să înscriu! Mai ales împotriva Stelei”, a spus Victoraş , în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă. 

foto:prosport.ro