Televiziunile centrale au ignorat decizia definitivă a instanţei prin care echipa lui Gigi Becali nu are dreptul (nici nu a avut vreodată) să folosească marca Steaua (denumire plus siglă originală) fără acordul proprietarului. În actele meciurilor sau pe tabelă, gruparea din Bucureşti s-a conformat. Numai LPF-ul, televiziunile şi ziarele din Bucureşti, nu! De ce? Că aşa e în România!

Culmea, s-a scris chiar că Mircea Baganagiu, crainicul stadionului Ilie Oană, riscă sancţiuni deoarece a prezentat această echipă FCSB ca neavând palmares în meciurile cu Petrolul. Chiar până aici merge interesul vostru?

V-aţi făcut de râs, după ce Comisia de Disciplină nici nu v-a luat în seamă? V-aţi făcut! Şi voi şi idolii voştri.

Exasperaţi şi ei de tonele de ştiri şi comentarii, cei de la CNA au transmis un avertisment celor de la Digisport, anunţă Realitatea TV. Probabil, nota a fost trimisă şi celorlalte televiziuni care au drept de transmitere a meciurilor. “Decizia prin care Înalta Curte a anulat marca înregistrată de Gigi Becali în 2004 produce efecte şi în rândul canalelor audiovizuale. CNA a trimis o notificare către postul DigiSport, prin care cere ca denumirea Steaua Bucureşti să nu mai apară în comentariile meciurilor sau în buletinele informative.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a adus drept argument decizia dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a concluzionat că FCSB nu mai are dreptul să folosească marca Steaua. Recomandarea făcută de CNA să se utilizeze termenul "FC Steaua SA", cel cu care echipa de fotbal este înregistrat la LPF şi FRF.

Decizia va fi menţinută până la clarificarea discuţiilor dintre FCSB şi CSA Steaua. Armata vrea să evalueze marca, proces la capătul căruia va porni negocierile cu oficialii clubului de fotbal pentru predarea mărcii cu licenţă”, scriu cei de la Realitatea.

Aseară, FCSB s-a calificat în finala Cupei Ligii după un meci prost, în care trebuia să joace cu un om mai puţin din minutul 20. Alexandru Tudor ştie şi el ce se pune în fotbal şi nu l-a eliminat pe Toşca, deşi a faultat în postură de ultim apărător.  

Aşadar, în competiţiile interne, Steaua e tot Steaua, vorba lui Rednic. Atunci când ajunge afară însă, e mai nimic. Până la Ottawa şi dincolo de ea.

Lupii au un mesaj pentru cea mai iubită echipă la televizor. Marcă înregistrată, în rândul suporterilor din România!