Echipa de handbal feminin CSM Ploieşti va debuta mâine în noul sezon al Ligii Naţionale. Fără antrenoarea care a salvat echipa anul trecut de la retrogradare, Simona Gogîrlă, gruparea pregătită acum doar de Mircea Anton are, chiar şi în aceste condiţii, şansele ei pentru a scoate un rezultat pozitiv în prima rundă. Ploieştencele vor da replica unei formaţii care a apărut peste noapte în eşalonul de elită, în locul Oltchimului. Este vorba despre HCM Râmnicu Vâlcea.

Că apele nu pot fi limpezi, deocamdată, după ce tocmai s-a aruncat o piatră, plecarea Simonei, este evident, chiar dacă unii ar prefera să ascundă asta! Nu este linişte, cel puţin acum, şi doar abilitatea lui Anton de a ţine colectivul de fete unit şi să-l motiveze pentru primele puncte puse în joc ar cam fi argumentele care să stea în picioare. În rest, valoarea lotului actual nu dă pe nimeni pe spate, păţania antrenoarei fiind percepută ca pe un semnal de alarmă pentru toată gruparea. Tocmai de aceea, pentru a aplana un pic toate tensiunile care zboară libere deasupra echipei este nevoie de un rezultat bun. Pe care fetele îl pot obţine doar dacă vor crede, cu adevărat, că pot face asta!

Dacă fetele vor juca şi cu gândul al Gogîrlă, ceea ce este de înţeles, atunci să o facă în aşa fel încât să nu o dezamăgească, pentru că, ambiţioasă din fire, Simona nu ar fi acceptat să piardă meciul de debut. Câştigaţi, fetelor, şi pe urmă vedeţi ce se mai întâmplă!