CSM Ploieşti îşi propune să încheie anul cu o linie de clasament perfectă. Cu punctaj maxim în actual ediţie de campionat, echipa antrenată de Dragoş Dobrescu are şanse mari să câştige şi ultimele trei jocuri din 2014 pe care le va disputa în faţa unor echipe mai slab cotate: sâmbătă, la Târgovişte, cu CSU, formaţie situată pe poziţia a 12-a, apoi acasă, cu ultima clasată Vicov Bucovina, iar pe urmă la Piatra Neamţ, care ocupă locul al 10-lea.

„Sunte meciuri pe care trebuie să le câştigăm, ca să încheiem anul perfect, numai cu victorii. E clar că nu vor fi confruntări de intensitate mare, precum cea cu Galaţiul, dar va trebui să fim concentraţi şi să le abordăm serios, pentru a nu risca vreo surpriză”, spune antrenorul principal Dragoş Dobrescu, conform csmploiesti.ro. Tehnicianul anunţă şi că vor fi partide în care jucătorii care au evoluat mai puţin în acest tur vor primi şansa să demonstreze că merită să rămână la CSM.

Partida de la Târgovişte se va disputa cu începere de la ora 14.00 şi va fi arbitrată de bucureştenii A. Caloian şi T. Ciocoiu.