De când cu arestarea fraţilor Capră şi a directorului general Marius Bucuroiu, presa centrală se întrece în “bombe”. Din ciclul “şoc şi groază”, un tabloid scrie că jucătorii Petrolului se tem să nu fie arestaţi. De frica procurorilor, aceştia nici nu mai vin la antrenamente, mai susţine publicaţia.

Păi de ce să fie arestaţi jucătorii? E vreunul implicat în faptele de care sunt acuzaţi cei din dosar? Şi ce legătură are cu antrenamentul? Ce, e musai ca mascaţii să vină la stadion? Nu pot să-i salte de acasă sau de pe drum?

Revenim: de ce s-ar teme jucătorii că vor fi arestaţi?

Una este faptul că fotbaliştii pun sub semnul întrebării viitorul echipei şi al lor, la Petrolul, şi că unii dintre ei se gândesc foarte serios să-şi ia tălpăşiţa. Şi alta e că sunt îngroziţi de gândul că, într-o zi, se vor trezi cu mascaţii la uşă. Pardon, la tuşă.  

Surse din cadrul clubului au precizat că fotbaliştii au înţeles, totuşi, situaţia. Cât despre bombă:

„Nişte tâmpenii care arăta cum se face presa sportivă în România ! Au avut loc discuţii cu jucătorii şi toată lumea a înţeles situaţia şi se gândeşte doar la activitatea sportivă. Jucătorii au salariile la zi!”

Foto: stopinfractori.ro