Toto Tamuz a ţinut să facă precizări în legătură cu informaţiile apărute în media despre un transfer iminent la Steaua. Atacantul Petrolului a declarat că nu va merge în Ghencea, nu s-a pus niciodată problema şi că doreşte să rămână la Ploieşti.

“Presa poate să facă anumite speculaţii, înţeleg acest lucru, face parte din specificul ei. Ţin să spun însă că, pentru mine, cel mai important lucru este meciul de duminică. Nu mă gândesc la nimic altceva, nu mi-am propus să plec nicăieri, mă simt bine aici. Trupul meu, mintea mea şi inima mea sunt la Petrolul şi îmi doresc să fac totul pentru a juca cât mai bine, pentru a ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele”, a declarat Tamuz în cadrul unei conferinţe de presă.

Atacantul lupilor nu a dorit să discute despre detaliile contractului pe care îl are cu Petrolul. Tot presa a vorbit despre existenţa unei clause de reziliere de 400 de mii de euro.

“Nu mă întrebaţi pe mine despre aceste lucruri. Eu sunt jucător şi îmi văd de joc. Întrebaţi-i pe cei de la club”, a spus Tamuz.

Fotbalistul a precizat şi că nu a luat act de declaraţiile reprezentantului său în România, Bogdan Mara. Pus în temă de faptul că acesta a declarat că există interes din partea mai multor cluburi pentru serviicile sale, Tamuz a comentat: Nu mă gândesc la oferte sau la faptul că sunt cluburi care mă monitorizează. Până la urmă, este normal să se întâmple aşa pentru un jucător, atunci când evoluează bine. Dar, repet, eu stau numai cu gândul aici, la Petrolul, mă concentrez pe meciurile pe care le avem de disputat. Sunt sub contract, nu intenţionez să plec. Poate că, spre final, îmi va face chiar Petrolul o ofertă!”, a încheiat Toto Tamuz.

Reprezentantul clubului la conferinţa de presă, responsabilul “departamentului media”  Cristi Notaru, a făcut o precizare suplimentară din partea Petrolului: cu excepţia lui Szukala, transferat acum aproape trei ani la Steaua, niciun jucător exponenţial al lupilor nu a ajuns în curtea unei rivale din Liga I.