Poliţistul acuzat că a furat banii baschetbalistului Toni Alexe, chiar de la locul accidentului rutier în care a murit sportivul, şi-a recunoscut fapta după aproape zece ani, notează digi24.ro. În plus, el intenţionează acum să înapoieze clubului unde a jucat fostul căpitan al naţionalei de baschet ceasul şi o bijuterie pe care le-a furat atunci.

Pe agentul de la Poliţia Rutieră Prahova nu l-au cuprins brusc remuşcările. Poliţistul este înghesuit acum în arest, fiind acuzat de şantaj şi cămătărie. Weekendul trecut, procurorii de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti au descins la locuinţa poliţistului pe care l-au acuzat, prin organizarea unui flagrant.

Agentul care aplica amenzi  pentru  centură şi trecere neregulamentară pe zebră este suspectat că a luat prin ameninţări 35.000 de euro şi o maşină de lux de la o persoană. Se presupune că ar fi fost ajutat de alţi bărbaţi, acuzaţi şi ei de cămătărie. Împreună împrumutau bani unor persoane pe care apoi le şantajau şi le determinau să le cedeze case şi maşini. În 2005, poliţistul a fost acuzat chiar de oficialii clubului Asesoft că i-a furat banii lui Toni Alexe, imediat după groaznicul accident în urma căruia fostul mare baschetbalist şi-a pierdut viaţa.