Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla care-şi vindea mănuşile pe internet şi plângea că nu mai are din ce să trăiască până să-l ia Gigi, a ieşit cu declaraţii uluitoare la adresa Armatei care a câştigat definitiv procesul cu societatea lui Becali. Cea care se folosise, în tot aceşti ani, pe nedrept, de numele şi palmaresul Stelei. Este incredibil cum fostul portar, care a trăit bine de tot pe vremea comunismului tocmai datorită Armatei şi a făcut performanţă tot datorită ei, spune acum: Să ne ferească Dumnezeu dacă oameni ca voi vor trebui să ne apere într-o bună zi!

Iată declaraţia completă oferită ziarului Prosport:

„Pentru că am văzut din partea CSA Steaua, cei care erau foarte entuziaşti, un titlu cu , aş dori să îi întreb: pe cine aţi învins? Pe Gigi Becali? Nu aveţi cum, deoarece sunteţi mult prea mici şi neînsemnaţi. Dar nu vă bucuraţi prea tare pentru că, mai curând de cât vă aşteptaţi, cineva dintre milioanele de suporteri care au cotizat zeci de ani pentru această echipă vă va întreba cu ce drept aţi distrus, într-un singur an, o bază sportivă şi istoria celei mai galonate echipe din România. Să ne ferească Dumnezeu dacă oameni ca voi vor trebui să ne apere într-o bună zi”.

Şocant, nu? Adica pentru că şi-a permis să pretiundă ce-i al ei, Armata e personajul negativ în  toată povestea asta. În viziunea eroului, un proces câştigat în instanţă este o mare nedreptate. Armata însăşi, prin clubul ei sportiv, este neînsemnată în comparaţie cu Gigi, puşcăriaşul tocmai ieşit din închisoare ca fiind eliberat condiţionat. După ce, în cîrdăşie cu trădatori ai armatei, a făcut schimburi de terenuri prejudiciabile pentru stat, manevră care i-a umplut conturile cu bani numai buni să-i bage în fotbal.

De ce face Duckadam declaraţiile astea? Pentru că, pe unii banii lui Gigi îi fac să o ia razna. Iar marele erou Duckadam a ajuns un clovn. Da, cei din armată sunt mici, iar Duckadam şi Becali sunt mari! Mari clovni!