Handbaliştii de la CSM Ploieşti parcurg ultimele zile ale cantonamentului de la Ciuta (Buzău), ei urmând să revină joi acasă după un stagiu de 7 zile în care au avut parte de câte două sau, chiar, trei antrenamente pe zi. Directorul tehnic Ion Nicolae şi antrenorul principal Dragoş Dobrescu au sub comandă 16 sportivi, ultimii sosiţi fiind Andrei Hodorogea (inter/centru), venit de la CSŞ 2 Bucureşti şi Alin Budui (extremă), un ploieştean aparţinând de Centrul de Excelenţă de la Sighişoara, dar care a jucat în ultimul sezon pentru CSM Bucureşti. Singurul absent este interul Nicolae Ungureanu, care a acuzat o entorsă şi a fost lăsat acasă.

Lotul prezent în cantonament este următorul: Marian Dumitru şi Daniel Rotaru (portari); Bogdan Botezatu, George Stăncioiu, Marius Mihoci, Alin Budui, Claudiu Subţirică, Emilian Turcu,  Alexandru Pâslaru, Andrei Macovei, Sorin Cristea, Andrei Hodorogea, Victor Hoinaru, Bogdan Năstase, Narcis Zamfir şi Gheorghe Roman (jucători de câmp).

După revenirea acasă, jucătorii vor primi liber până luni, când se vor relua antrenamentele la Sala „Olimpia”. La finalul săptămânii viitoare, pe 8 şi 9 august, Zamfir şi colegii lui vor susţine primele două partide de verificare, cu CSM Bucureşti, primul joc fiind programat în Capitală, vineri, de la ora 18.00, iar cel de-al doilea, la Ploieşti, o zi mai târziu (ora va fi decisă în funcţie de programul turneului feminin ce va avea loc tot în weekend-ul viitor, la „Olimpia”).