CFR Cluj – FC Braşov 1-2. Clujenii au mari probleme cu banii, antrenorul Miriuţă aproape că ţipă la conferinţa de presă. Spune că jucătorii nu sunt plătiţi de şase luni şi că el va pleca la finalul turului în cazul în care situaţia nu se schimbă.

Petrolul Ploieşti – Oţelul Galaţi 0-0. Jucătorii echipei ploieştene sunt cu banii la zi. Nu zice Capră, ci o spun fotbaliştii Geraldo şi Pecanha, tot în conferinţă de presă.

Dacă Petrolul învingea Oţelul, galben-albaştrii ar fi trecut peste CFR în clasament, pe locul al doilea.

În etapa precedentă, Steaua pierdea la Târgu Mureş, iar CFR remiza cu Chiajna. Petrolul, tot un egal alb, la Giurgiu, cu Astra, deşi echipa lui Nicolae nu se afla într-un moment foarte bun, iar lupii ar fi putut profita de problemele de lot şi de frământările interne.

Proclamaţia de la stadionul Ilie Oană cu care Mulţescu a ţinut să-i dea peste gură lui Răzvan Lucescu, încă de la prima conferinţă de presă, nu are nicio acoperire. Jocul e aşa de ofensiv, încât nu produce goluri, dar iroseşte ocazii, ca acestea.

Lucescu a fost dat afară după un egal la Pandurii în care nu i-a avut pe Teixeira, Albin, Geraldo şi Pecanha. A fost expus tirurilor unui antrenor care a lăsat impresia că venit să răzbune demiterea din primul mandat la Ploieşti. Dacă este aşa, Mulţescu foloseşte o metodă periculoasă. Face un puzzle rupând sau îndoind  marginile pieselor. Normal că nu se înţelege nimic!

Când ai un lot care se situează între primele patru din România din punct de vedere valoric nu poţi să te plângi că n-ai învins ultima clasată. Problema nu este la piese, ci la cel care le îmbină. Poate că puzzle-ul ăsta galben-albastru este prea dificil pentru Gheorghe Mulţescu.