Petrolul s-a calificat în sferturi, chiar dacă nu a fost un succes convingător cu Rapid CFR Suceava, doar 3-2.

Mulţescu a ales să înceapă cu Ipsa şi Satli în centrul defensivei, cu Peteleu pe dreapta, dar şi cu Haddad la mijlocul terenului. Pastorini a fost singurul vârf din primul mitan, dar nu a primit nici măcar o minge utilizabilă de la coechipieri. În afara lui Peteleu, care s-a remarcat în banda dreaptă şi a lui Albin care a încercat mereu să iuţească jocul de taca al Petrolului, nu a fost o primă repriză prea convingătoare pentru Petrolul, evident şi pe fondul subţirimii valorice a adversarului. A fost 1-0 la pauză pentru Petrolul, care a marcat prin Ipsa, după un corner executat de Marinescu, dar reuşita petroliştilor a fost facilitată de erorile colective ale sucevenilor.

În partea secundă, povestea meciului a adus mai multe goluri. Petrolul a fost taxată pentru faptul că nu a forţat desprinderea încă din prima repriză şi Matei a marcat pentru 1-1 în minutul 56, profitând de plasamentul foarte slab al lui Ipsa.

Petrolul a reacţionat ca o echipă mare şi a pus la respect adversarul. La doar 45 de secunde de la restabilirea egalităţii, Priso a centrat în careu şi Velescu a marcat în propria poartă, pentru ca, după alte două minute, Albin să recupereze o minge, i-a trimis lui Marinescu, acesta a pasat în centru pentru Haddad care a şutat superb, din prima, cu stângul, marcând pentru 3-1. Totul părea încheiat, dar Ipsa a mai greşit o dată, grav, prilejuindu-i lui Sumănariu ocazia de a reduce din handicap. La 2-3, gazdele au început să spere şi au forţat egalarea. Finalul a prins-o pe Petrolul şi cu un om mai puţin pe teren, Beţa fiind eliminat, după ce a văzut al doilea galben în minutul 90.

Cel mai important lucru al acestui joc a fost bifat de petrolişti: calificarea! În rest, prea multă ceaţă!