Începând de marţi, lupii se află în stagiu de pregătire la Crângul lui Bot. Cantonamnetul ordonat de antrenorul Gheorghe Mulţescu este unul în toată regula. Fotbaliştilor nu le este permis să părăsească baza şi trebuie să respecte cu stricteţe programul.

Metoda lui Mulţescu este menită a aduce, în primul rând, o îmbunătăţire a condiţiei fizice a jucătorilor, de care tehnicianul s-a tot declarat nemulţumit încă de la sosirea la Ploieşti.

Din lotul care se pregăteşte la Crâng lipsesc jucătorii convocaţi la echipele naţionale, Toto Tamuz, Jean Sony Alcenat şi Gevaro Nepomuceno, dar şi Soni Mustivar, care este accidentat.

În schimb, la antrenamente participă isrealianul Shai Haddad. În vârstă de 27 de ani, acesta joacă fundaş dreapta şi este liber de contract. A fost legitimat la Beitar Ierusalim şi este testat la Petrolul ca soluţie pentru Alcenat. Mai ales că haitianul se află în ultimul an de contract şi nu a semnat încă prelungirea acestuia.

Amicalul cu FC Viitorul se va disputa sâmbătă, pe stadionul Ilie Oană. Accesul spectatorilor şi al presei nu este permis.

Lupii se vor întoarce la antrenamente luni, când vor intra în ciclul normal de pregătire pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.