Petrolul a învins cu scorul de 1-0 pe Gaz Metan Mediaş, însă jocul lupilor nu a fost unul strălucit. La finalul partidei, antrenorul Gheorghe Mulţescu s-a arătat supărat că unii dintre elevii săi nu respectă dinamica fotbalului modern şi l-a dat exemplu pe Filipe Teixeira, care, în opinia tehnicianului, a întârziat jocul în prima repriză şi a pierdut câteva mingi care au trimis Gazul pe contraatac.

Priso a fost însă principala ţintă, şi pe bună dreptate. A jucat slab şi, în plus, putea fi eliminat foarte uşor, dacă arbitrul Robert Dumitru i-ar fi acordat al doilea cartonaş galben pentru unul dintre cele trei faulturi grosolane. Priso l-a lovit cu cotul în burtă pe Cristea, l-a călcat pe coapsă pe Buchta, după ce portarul intervenise la minge, şi a mai comis un fault de galben, intrând cu totul într-un adversar în momentul în care acesta se afla în săritură.  

Mijlocaşul Petrolului încasase primul avertisement în minutul 14, iar Gigi Mulţescu l-a scos în minutul 88. “Nu doar că a jucat riscant, dar Priso a pierdut şi foarte multe mingi”, a spus tehnicianul Petrolului. “M-a nemulţumit faptul că unii dintre jucători nu au înţeles dinamica jocului. Sunt lucruri foarte importante de care trebuie să ţină cont. Este grav să pierzi mingea în prima şi cea de-a doua treime, cum s-a întâmplat astăzi. Teixeira se află şi el printre jucătorii la care fac referire. Trebuie să dea drumul mai repede, să paseze simplu când este riscant. Doream un joc rapid, care nu s-a materializat. Abia în repriza secundă, lucrurile s-au îmbunătăţit. Dacă aţi şti ce le-am făcut la pauză…”, a adăugat Mulţescu.

Tehnicianul Petrolul crede totuşi că lupii au meritat să câştige. “Chiar dacă am suferit din punnct de vedere al dinamicii jocului, am dominat adversarul. Am avut multe oportunităţi, dar lipsa de precizie, cum este cazul lui N’Koyi, sau neşansa, cum s-a întâmplat la bara lui Albin, au făcut ca scorul să nu fie mai mare. În repriza a doua, echipa a arătat mai bine, Filip a adus un plus şi cred că acest lucru a fost evident. Intrarea lui Albin a fost cireaşa de pe tort! Dacă îl aveam la meciul cu Steaua, situaţia s-ar fi schimbat radical! ”, a mai declarat antrenorul Petrolului la conferinţa de presă de după meciul cu Gaz Metan Mediaş.