Într-un interviu acordat pentru www.prosport.ro , Ovidiu Hoban, transferat de la Petrolul la Hapoel Beer Sheva, a vorbit atât despre plecarea de la Petrolul, cât şi despre schimbarea lui Răzvan Lucescu:

“Au fost doar nişte replici care au venit la nervi, după eşecul cu Dinamo Zagreb, din play-off-ul Europa League. Am pierdut cu 2-1 acolo, eram supăraţi toţi şi de la câteva vorbe s-a ajuns la un scandal în toată regula. Nu am sărit la bătaie, au fost doar nişte cuvinte schimbate, iar informaţia a ajuns la patronul Dan Capră, care a luat decizia să mă excludă din lot pentru un meci. De aici la ceea ce s-a scris în presă e drum lung, nu a fost nimic adevărat”, a declarat Hoban

Schimbarea lui Lucescu a fost una surprinzătoare şi pentru Hoban, care a comentat această decizie:

“Nu mă aşteptam la aşa o decizie, să ştii. Dar văd că la Petrolul se poate orice! Eu am jucat mult aici, am pus umărul la performanţele realizate şi am muncit mult, foarte mult. Nu cred că meritam să fiu tratat aşa. E clubul lor şi îl manageriază cum cred de cuviinţă. Eu le urez baftă şi sper să câştige campionatul. Vreau şi eu un tricou de campion la finalul sezonului, pentru că ar fi şi meritul meu, am jucat câteva meciuri.”

Hoban a debutat déjà pentru Hapoel Beer Sheva, în meciul câştigat de echipa lui cu 3-1 în dauna lui Hapoel Petah Tikva, scor 3-1. Hoban a jucat titular şi a fost înlocuit în minutul 89.