Patronul echipei Petrolul Ploieşti, Dan Capră, anunţase că marţi (n.n.- ieri) se va lua o decizie în privinţa lui Ovidiu Hoban, exclus temporar din lotul Petrolului. Decizia, însă, a fost amânată graţie convocării lui Ovidiu la echipa naţională, pentru meciul cu Grecia. Astfel, discuţia cu mijlocaşul Petrolului va avea loc după întoarcerea acestuia din Grecia, de la acţiunile echipei naţionale.

La meciul cu CFR Cluj, conducerea clubului a putut vedea susţinerea de care se bucură Hoban în rândul fanilor petrolişti, astfel încât, în ecuaţia luării unei decizii, trebuie ţinut cont şi de acest aspect.

Oricum, va fi un subiect interesant de urmărit. Zvonuri sunt multe si trebuie risipite rapid. Unul dintre cele mai interesante este acela conform căruia Piţurcă l-a convocat pe Hoban la naţională tocmai pentru a-i da şansa de a-şi negocia un nou angajament, la o echipă din străinătate.

În sezonul trecut, Hoban a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Petrolului, dar în acest sezon prestaţiile lui au fost slabe, fiind evident că există cel puţin un factor care îi afectează randamentul jucătorului.