Potrivit siteului Digisport, două asociaţii ale suporterilor ploieşteni au trimis la redacţia siteului un comunicat în care contestă  pretinsul scandal care a stat la baza excluderii din lot a lui Ovidiu Hoban şi îl acuză pe Marius Nicolae de abuzuri în funcţia sa. Pentru informarea cititorilor, redăm acest comunicat :

”COMUNICAT

Asociaţia „Nodul Petrolist” şi Asociaţia Diaspora Galben-Albastră au luat act cu stupoare şi îngrijorare de excluderea din lotul echipei F.C. Petrolul Ploieşti a jucătorului Ovidiu Hoban, urmare unui presupus conflict cu managerul sportiv al clubului, numitul Marius Nicolae, alias Mario, aşa cum este cunoscut.

După Hamutovski, Achim, Manasse, Guillherme, Osiako, Boudjemaa, Younes, Bokila, Bornescu, Grecu, Romario Pires, Sauvadet, Cristescu, Opriţa, Morar, Dore, Zerka, ne aflăm în faţa unei noi plecări datorate managementului promovat de numitul Marius Nicolae. Majoritatea acestor fotbalişti au transmis suporterilor la plecare că o contribuţie decisivă la despărţirea de clubul nostru a avut managerul sportiv, în locul lor fiind transferaţi alţi jucători, prin intermediul unor impresari „preferaţi”.

Profitând de lipsa de implicare a lui Daniel Capră în transferurile de jucători, numitul Marius Nicolae are un comportament în detrimentul intereselor clubului.

Presupusul conflict dintre numitul Marius Nicolae şi Ovidiu Hoban nu a avut loc. Din sursele noastre, Ovidiu Hoban l-a întrebat pe numitul Marius Nicolae care este motivul pentru care foloseşte cuvinte injurioase la adresa jucătorilor, pretext pentru managerul sportiv pentru îl informa pe Daniel Capră asupra unei presupuse ameninţări.

Ovidiu Hoban a fost permanent un exemplu de seriozitate şi a dat dovadă de abnegaţie în apărarea culorilor galben-albastre, acceptând să joace şi pe posturi care nu îl avantajau, cum a fost cel de fundaş central, motiv pentru care îi transmitem respectul suporterilor petrolişti.

Îi reamintim lui Daniel Capră că palmaresul, culorile, denumirea clubului nostru aparţin în mod legal Primăriei Ploieşti, deci comunităţii locale, ca şi stadionul nostru şi îi solicităm să ia măsuri pentru îndepărtarea din club a numitului Marius Nicolae.

Ploieşti, 30.08.2014”