Într-o perioadă în care zvonurile legate de ceea ce se întâmplă la Petrolul Ploieşti apar pe tot felul de canale mai mult sau mai puţin oficiale, într-o perioadă în care nevoia de informare şi de răspândire a noutăţilor se îndreaptă în special către Facebook, echipa Jurnalului Prahovean a decis să creeze pe platforma de socializare un grup „Lupul Galben” , grup care ne dorim să devină un loc în care toţi cei care iubesc Petrolul să se manifeste liber.

Am constatat că toate echipele mari au grupuri cu zeci de mii de membri (spre exemplu BBB-ul suporterilor lui Dinamo Zagreb are 30.000 de membri activi) şi ne-am gândit că şi Petrolul Ploieşti merită aşa ceva.  Mai întâi am analizat atent toate grupurile legate de echipa fanion a Ploieştiului şi am observat că niciunul nu este suficient de puternic. Cu o mie şi un pic de persoane înscrise într-un grup nu poţi să revendici titulatura de „grup oficial”.

Am creat un grup pe care vrem să îl creştem la peste 10.000 de membri, un grup din care să facă parte toţi fanii galben-albaştrilor, indiferent de opiniile legate de ceea ce se întâmplă la echipă.

„Lupul galben” este grupul celor care iubesc Petrolul şi atunci când câştigă, dar şi atunci când echipa pierde, un grup al celor care sunt alături de echipă indiferent dacă afară este caniculă sau ger.

Aşadar vă aşteptăm să vă înscrieţi pe următorul link: https://www.facebook.com/groups/lupulgalben/

Cererile voastre vor fi aprobate imediat şi veţi putea posta aici fotografii, comentarii, întrebări şi tot ceea ce consideraţi că are legătură cu Petrolul.