În ciuda faptului că suporterii lui Dinamo Zagreb sunt la cuţite cu preşedintele grupării, Zdravko Mamic, ei vor veni la Ploieşti, aşa cum era de aşteptat, pentru a-şi susţine echipa în meciul cu Petrolul, care va avea loc joi, pe Ilie Oană!

600 de bilete au fost solicitate ploieştenilor de către fanii croaţi, ceea ce înseamnă că Ploieştiul va fi în alertă, fiind recunoscute reacţiile violente ale fanilor lui Dinamo în deplăsările pe care echipa le-a efectuat la meciurile din cupele europene.

Mai multe voci spun că vor lipsi unii dintre membrii grupării Bad Blue Boys, nucleul dur al galeriei croate, din cauza conflictului pe care aceştia îl au cu preşedintele Mamic. Dar asta nu înseamnă că suporterii croaţi care vor veni la Ploieşti vor fi mieluşei. Pentru că ei nu prea cunosc ipostaza asta! Plus că există şi varianta ca ultraşii să provoace cât mai multe pagube, tocmai pentru ca Dinamo să fie sancţionată de UEFA, situaţie în care „duşmanul” Mamic ar fi bun de plată!

Croaţii vor veni la Ploieşti cu trenul, cu autocare, dar şi cu maşinile personale, astfel încât este de presupus că ziua de joi va fi una foarte agitată pentru ploieşteni, în special pentru forţele de ordine.

În 2009, fanii lui Dinamo au făcut prăpăd la Timişoara, înaintea unui meci european cu Poli, iar în noiembrie 2012, 80 de croaţi au fost arestaţi la Paris, după un meci dintre PSG şi Dinamo, din cauza bătăilor de stradă provocate de croaţi.

Dacă vor veni, într-adevăr, 600 de fani croaţi la Ploieşti, este clar că vor fi probleme. Şi la stadion, dar mai ales în afara lui!