Anul trecut, pe 21 iulie, Petrolul îşi începea sezonul intern cu un meci la Cluj, împotriva Universităţii. Era meci de campionat, Petrolul câştigând cu 1-0 graţie golului marcat de Hamza.

La un an distanţă, fără o zi, Petrolul îşi începe sezonul intern tot la Cluj, tot cu Universitatea, dar în Cupa Ligii. Petroliştii au plecat de ieri la Cluj, cu avionul, după ce au efectuat o şedinţă de pregătire la Mogoşoaia.

Faţă de meciul cu Flamurtari, Petrolul va avea cu siguranţă schimbări în primul unsprezece. Nu foarte multe, pentru că U Cluj este o echipă capabilă să pună probleme.

În primul rând, Pecanha nu va juca, el, ca şi Romario, fiind suspendat după incidentele de la meciul cu Steaua, din finalul campionatului trecut. În aceste condiţii, Petrolul va avea un debutant în poartă, indiferent că este vorba despre Bolboaşă sau despre Cobrea.

Este posibil ca Astafei să debuteze şi el pentru Petrolul în meciul de la Cluj, iar Nkoyi ar putea primi mai multe minute din partea lui Lucescu. În funcţie de modul în care va decurge jocul, este foarte posibil ca Gerson şi Beţa să prindă şi ei câteva minute.

Indiferent de formula de echipă, însă, Petrolul rămâne favorită la calificare şi, în mod normal, nu ar trebui să rateze acest obiectiv pe termen scurt. Partida dintre U Cluj şi Petrolul se va disputa de la ora 21.00, la meci anunţându-şi prezenţa, ca de obicei, şi suporterii petrolişti!