Junioarele III de la CSM Ploieşti au participat, sâmbătă şi duminică, la Constanţa, la cel de-al doilea turneu din cadrul Grupei D, din care mai fac parte CSŞ Tulcea, CSŞ 1 Constanţa şi CSŞ Medgidia.

Ca şi la turneul de la  Tulcea, fetele antrenate de Robert Comendant au înregistrat înfrângeri pe linie, debutând din nou cu un eşec la limită, 28-29 (12-14), în faţa jucătoarelor din Tulcea. În a doua partidă a fost 19-24 (10-16) cu CSŞ Medgidia, pentru ca, în ultimul joc, să fie 27-30 (11-15) în faţa gazdelor de la CSŞ 1 Constanţa. „E o grupă grea, cu trei echipe care au fost, în sezonul trecut, la turneul final al junioarelor IV şi o alta, CSŞ Medgidia, care se bazează pe multe jucătoare născute în 2000, iar diferenţa de un an se vede la acest nivel. Din păcate, am avut şi două absenţe, Laura Grigore şi Isabela Dragnea neputând să participe la acest turneu, dar veţi vedea când vom juca la Ploieşti că şi noi putem câştiga cu oricare dintre cele trei echipe”, spune antrenorul Robert Comendant.

Toate cele patru formaţii din această grupă se vor califica în faza următoare a campionatului, întrucât cea de-a cincea, Activ CSO Plopeni, s-a retras din competiţie înaintea startului sezonului.

Clasamentul grupei arată astfel:

1. CSŞ 1 Constanţa (12 puncte, golaveraj +17);

2. CSŞ Medgidia (12 puncte, golaveraj +8);

3. CSŞ Tulcea (12 puncte, golaveraj +1);

4. CSM Ploieşti (0 puncte).

Următorul turneu va avea loc la Medgidia, în perioada 20-22 februarie 2015, pentru ca ultimul turneu să fie la Ploieşti, în intervalul 27-29 martie 2015.

Lotul de jucătoare folosit la Constanţa: Marcu Alexandra, Dumitru Daria şi Antohe Cristina (portari); Geangu Alexandra, Gheorghe Ştefania, Marcoci Emilia, Dinu Andreea, Neagu Sadia, Ilie Maria, Anton Andreea, Bâră Diana, Stan Diana, Iordache Maria, Dan Zamfir Emilia, Tarara Roxana, Zecheru Bianca Andreea.

csmploiesti.ro