Aceasta este o veste foarte bună pe care a primit-o echipa ploieşteană din partea ULEB. Echipa antrenată de Vladimir Arnautovic va evolua pentru al doilea sezon la rând în grupele EuroCup, dar îşi va cunoaşte adversarele abia după încheierea play-off-ului Euroligii, mai precis la jumătatea lunii septembrie.

„Este o veste nemaipomenită pentru baschetul românesc în general şi pentru oraşul Ploieşti şi CSU Asesoft, în particular. Ne dorim să realizăm lucruri frumoase în această întrecere şi să depăşim performanţa din sezonul trecut. De săptămâna viitoare vom trece la treabă, este poate prematur în acest moment să furnizăm nume de jucători, dar vă promit că suporterii ploieşteni vor avea parte de multe surprize”, a spus preşedintele echipei ploieştene, Ionuţ Georgescu

După ce au reuşit în sezonul anterior să obţină victorii importante la nivel continental, de această dată jucătorii antrenaţi de Arnautovic îşi propun să se califice în faza a doua a celei de-a doua competiţii, ca valoare, din baschetul european.