FC Petrolul Ploieşti a ajuns la un acord cu Cristian Danci (29 ani), cel care a semnat, astăzi, un angajament cu clubul nostru valabil pentru următoarele două sezoane.

Jucător polivalent, putând evolua atât la mijlocul terenului cât şi în centrul defensivei, Danci are şi experienţa eşaloanelor superioare, adunând 82 de prezenţe în Liga I, pentru FC Botoşani (2013-2015) şi Gaz Metan Mediaş (2016-2018). În această primăvară, Cristi Danci a îmbrăcat tricoul formaţiei FC Hermannstadt Sibiu, cu care a reuşit promovarea în prima divizie, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Liberty Salonta, FC Bihor Oradea, Fortuna Brazi, Metalul Reşiţa şi Şoimii Pâncota.

Leo Grozavu a decis să-i păstreze în pregătire pe patru dintre jucătorii tineri care au participat la antrenamentele de săptămâna trecută şi la jocul-şcoală derulat sâmbătă. Astfel, portarii Daniel Isvoranu (19 ani) şi Leonard Petrişor (20 ani), precum şi mijlocaşii Mihai Ene (19 ani) şi Antonio Cruceru (21 ani) vor fi ţinuţi, în continuare, sub observaţie, urmând ca o decizie definitivă în privinţa lor să se ia înaintea plecării în cantonamentul din Slovenia.

Petroliştii şi-au aflat şi cel de-al treilea adversar din stagiul centralizat pe care-l vor efectua, în perioada 9-21 iulie în Slovenia. Astfel, după jocurile cu Sloga Simin Han (Bosnia, prima ligă, 11 iulie) şi Lokomotiva Zagreb (Croaţia, prima ligă, 20 iulie), a fost stabilit şi testul cu HNK Gorica, formaţie nou promovată în prima ligă croată. Meciul se va disputa pe 17 iulie, la Velika Goria, singura necunoscută rămânând, astfel, numele adversarei din data de 14 iulie.