Petroliştii au efectuat ieri un antrenament în sala de forţă a hotelului Habakuk, din Maribor. Toată lumea a lucrat sârguincios, conform siteului oficial, iar Mutu este dat ca exemplu, că s-ar afla într-o formă fizică de invidiat. Aşa o fi, dar aşa era prezentat şi când a venit la Petrolul: că are o formă fizică bună, că e primul la antrenamente, că e un exemplu şi apoi s-a accidentat şi a ajutat echipa mai mult din vorbe. Nu vreau să cobesc, dar vreau doar să atrag atenţia că prea este scos în faţă Mutu, iar el iubeşte asta. Am văzut mulţi jucători în fotografiile oferite de siteul oficial, dar niciunul, în afara lui Mutu, logic, nu a ţinut să pozeze la bustul gol. Deşi mai au şi alţii pătrăţele şi tatuaje.

Ne antrenăm sau facem paradă? De ce nu se apucă Pecanha, Geraldo sau Marinescu să facă din astea? Poze pentru gagici? Ar avea şi ei cu ce, cred. Ca să nu mai spun de Romario, de exemplu!

Nu mi se pare ok în primul rând ca Mutu să fie căpitan la Petrolul atunci când Marinescu e titular. Nu de alta, dar Lucescu a spus-o chiar el că Marinescu va fi căpitan când va fi pe teren. O fi uitat? Nu e normal ca Mutu să vorbească pentru Petrolul!

Hai că luăm titlu! Hai că luptăm pe patru fronturi! Hai că suntem şmecheri! Sunt sătul să tot aud ce spune Mutu. Hai să mai vorbească şi Albin, zic. Sau Geri. Dar mai ales Marinescu. Oameni care au arătat şi pe teren ce pot pentru Petrolul, de-a lungul timpului, fără să-şi scoată tricoul în sala de forţă!