Deputatul PNL Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova, este mulţumit că şi colegii săi de partid luptă pentru păstrarea identităţii partidului

„Mă bucură că pentru prima oară de când sunt preşedintele PNL Prahova văd foarte mulţi colegi care sunt îngrijoraţi şi care se bat pe viaţă şi pe moarte pentru identitatea, doctrina şi sigla PNL. Mi-am atins scopul pentru că întotdeauna am ţinut la istoria PNL şi am militat pentru păstrarea identităţii partidului.”, a declarat Roşca, într-o conferinţă de presă.

Liderul liberalilor prahoveni a evitat să îşi atace colegii parlamentari care au criticat negocierile pentru fuziunea cu PDL şi a anunşat că a fost reconfirmat ca membru în Comisia de negociere care discută cu democrat-liberalii.

„Pot garanta că numele,identitatea, sigla şi doctrina nu vor fi pierdute în niciun context. România are nevoie de formarea unui partid puternic prin unificarea dreptei.”, a mai spus Mircea Roşca.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Prahova nu este de acord cu cei care se vor înscrie în fundaţia înfiinţată de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

„Voi vedea ce spune Statutul PNL despre posibilitatea de a face parte din diverse fundaţii.  Cu patru parlamentari de Prahova am vorbit şi nu se vor înscrie în fundaţie, dar nu mai am încredere. Oricum, cine se va înscrie în fundaţia lui Tăriceanu, nu va mai ocupa funcţie de conducere în PNL şi va rămâne simplu membru de partid.  Eu sper, ca părinte, să-i aduc acasă pe toţi cei care s-au rătăcit”, a mai afirmat deputatul Roşca.