Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătăţii, fost ministru al Tineretului şi Sportului, fost lider al tinerilor social democraţi, este astăzi în Prahova.

Oficial, şeful Sănătăţii din România verifică unităţile spitaliceşti din judeţ. Neoficial, face campanie electorală în timp orelor de program, că doar se poartă...

Bănicioiu are în program Spitalul din Urlaţi, redeschis de vreo patru ori, până acum, după ce a fost închis de guvernarea PDL. Probabil că şi de această dată vom auzi că se va organiza concurs, iar spitalul va începe să lucreze la capacitate maximă. Până atunci, locuitorii de pe Valea Cricovului vin la Ploieşti atunci când au nevoie de asistenţă medicală...

Apoi, ministrul Bănicioiu vizitează Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, spitalul groazei cum este denumit de ploieşteni şi de prahoveni. O unitate sanitară mare, cu multe sincope în desfăşurarea activităţii, cu un director nou care promite schimbări serioase.

Suntem convinşi că şi aici Nicolae Bănicioiu va promite spijinul Ministerului Sănătăţii pentru cine ştie ce modernizări, va da sfaturi în legătură cu actul medical.

Ultimul punct din vizita ministrului este cel mai interesant...comuna Măgureni, localitate în care au loc alegeri pentru fotoliul de primar.

Şi cum la Măgureni nu există niciun spital, Nicolae Bănicioiu va participa la o întrunire electorală şi le va spune localnicilor ce lucruri frumoase face partidul din care face parte pentru sănătatea lor.

Dar, nu....sigur nu avem parte de o vizită electorală...Gurile rele susţin că şi Dacian Sârbu este în judeţ...