Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase şi Victor Farca se vor căsători civil, vineri, la Ploieşti, iar ceremonia, care va avea loc în incinta Palatului Administrativ din Ploieşti, va fi oficiată de către primarul municipiului, Iulian Bădescu, fost coleg de partid cu Anastase.

Iulian Bădescu a precizat că el va fi cel care va oficia ceremonia, şi nu ofiţerul stării civile, care de obicei oficiază căsătoriile civile şi că locul în care va avea loc căsătoria este în incinta Palatului Administrativ din centrul Ploieştiului.

 

Întrebat dacă a fost invitat la nunta Robertei Anastase, primarul Ploieştiului a răspuns afirmativ şi a spus că va merge la nuntă, motivând că şi fosta şefă a Camerei Deputaţilor a fost prezentă la căsătoria sa.

 

Primarul municipiului Ploieşti, Iulian Bădescu, membru PSD, a fost senator în legislatura trecută din partea PDL, fiind înscris în organizaţia condusă de Roberta Anastase.

 

În anul 2010, Bădescu a demisionat din PDL spunând că nu este de acord cu programul anticriză al Guvernului condus la acea vreme de Emil Boc.

 

În urma demisiei lui Bădescu din PDL, Anastase declara în presă că ar fi fost "o chestiune de onestitate" ca acesta să-şi dea demisia şi din Parlament, nu doar din partidul sub sigla căruia a fost ales.

 

Roberta Anastase a împlinit 37 de ani în luna martie.

 

Petrecerea de nuntă a Robertei Anastase va avea loc duminică, la Palatul Stirbey, din Buftea.