O activistă de mediu s-a infiltrat la conferinţa de presă susţinută de ministul marilor proiecte, Dan Şova, la Cluj şi a zdrobit o roşie pe lucrurile acestuia, murdărindu-l şi pe haine. Tânăra şi-a motivat gestul ca fiind un protest vizavi de proiectul Roşia Montană, care stă momentan la mâna ministrului.

 

Dan Şova a fost atacat cu roşii la Cluj. Ministrul Dan Şova a rămas calm în faţa situaţiei, nu a reacţionat şi nu a comentat incidentul, însă jurnaliştii nu au mai putut continua seria de întrebări. Prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan, i-a curăţat documentele şi IPadul de resturile de roşie.

 

În faţa prefecturii, Şova a fost aşteptat de circa 15 persoane, înarmate cu bannere, şi care au scandat la adresa ministrului "să-ţi fie ruşine!"

 

Şova a participat la Cluj la o întâlnire cu prefecţii, preşedinţii de consilii judeţene, primarii şi parlamentarii din judeţele Regiunii de Nord-Vest, dar şi cei ai judeţelor Sibiu şi Alba, pe tema continuării şi finalizării proiectului Autostrăzii Transilvania.

 

Sursa: Realitatea.net