Potrivit CNN, reporterii din capitala Ucrainei au auzit explozii dinspre est, în direcţia aeroportului internaţional al oraşului. Sunt raportări pe reţelele de socializare ale unor bombardamente în zona Boryspil din estul capitalei, unde se află aeroportul internaţional, la aproximativ 25 de kilometri de oraş. CNN nu a confirmat că aeroportul a fost atacat.

Harkov: O echipă CNN din al doilea oraş ca mărime al Ucrainei, în nord-estul ţării, a auzit un „flux constant de explozii puternice”.

Kramatorsk: Două persoane din oraşul situat în estul ţării, situat la aproximativ 120 de kilometri nord de Doneţk, au declarat că au auzit cel puţin două explozii masive. Oraşul este controlat însă de separatişti.

Nipru: Un locuitor al oraşului a declarat că a auzit “câteva explozii”.

Mariupol: Doi rezidenţi au declarat că au auzit explozii la est de localitate. Oraşul este controlat de ucraineni, dar linia de demarcaţie cu separatiştii este la doar 15 kilometri spre est.

Odesa: O echipă CNN din oraşul-port de la Marea Neagră (aflat la circa 250 km de România) a auzit două serii de explozii, la aproximativ 20 de minute. Pe reţelele de socializare circulă filmări care par a arăta rachete deasupra oraşului (nu este clar dacă sunt ofensive sau antiaeriene) şi explozii în zonă.