Anunţul achitării lui Andrei Voloevici  în dosarul finanţării clubului Petrolul a dat naştere unui val de comentarii la postarea pusă de fostul primar pe reţeaua de socializare Facebook.

Mai mult consilierii locali PNL încep să prindă curaj şi îşi declară public dragostea pentru Volosevici, semn că epoca Dobre începe să apună.

„Felicitări. Pentru un astfel de om, merită să fii exclus din partid”, a scris consilierul local PNL Zoia Staicu la postarea de pe Facebook a lui Andrei Volosevici.

Staicu facea parte, cel puţin până astăzi, dintre consilierii locali fideli lui Adrian Dobre, probabil şi din prisma jobului pe care liberala îl deţine la RASP Ploieşti.

Achitarea lui Andrei Volosevici împreună cu refuzul aleşilor PNL de a vota faimoasele proiecte privind construcţia de grădiniţe la preţul unor imobile de super lux e un semn clar că Adrian Dobre rămâne singur, fiind izolat chiar de către colegii săi de partid.

Rămâne de văzut câţi dintre consilierii locali PNL vor vota proiectele grădiniţelor în şedinţa extraordinară care se pare că va fi organizată săptămâna viitoare....