Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova, răspunde printr-o postare pe Facebook, senatorului Iulian Dumitrescu, candidatul PNL la şefia CJ:

"Iulian Dumitrescu, zis şi Albanezu', e disperat că pierde alegerile! Acest baron de Călăraşi nu pricepe sub nicio formă că prahovenii s-au prins de multă vreme că au de a face cu ipocrizia, minciuna şi falsitatea unui venetic!

Astăzi, PNL Prahova, prin vocea lui Iulian Dumitrescu, îi foloseşte pe elevi drept armă electorală! Josnic, jalnic, oribil gest!

După ce au exploatat toate dramele şi nenorocirile oamenilor pentru a câştiga capital politic, a venit rândul elevilor să fie luaţi pe post de marionete în acest freak-show pe care PNL îl numeşte "campanie electorală".

Guvernul PNL nu a trimis în Prahova fonduri pentru transportul gratuit al elevilor la şcoală! Guvernul PNL nu a alocat fonduri Inspectoratelor Şcolare pentru decontul transportului acestor copii nevinovaţi! Guvernul PNL a lăsat totul în sarcina firmelor de transport intrajudeţean, care sunt obligate să vină cu bani de acasă pentru motorină!

În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, am făcut tot ce mi-a stat în putere pentru ca aceşti copii să nu plătească niciun leu pentru transport! Transportatorilor le-am solicitat imperativ să elibereze abonamentele elevilor chiar dacă asta înseamnă să nu îşi recupereze imediat banii pe combustibil şi salariile şoferilor!

Pentru informarea prahovenilor, precizez că:

La această oră, marea majoritate a transportatorilor au înţeles să acorde abonamente gratuite pentru elevi pe rutele care operează. Constat, însă, că există şi excepţii, care, în ciuda faptului că, în cadrul întâlnirii de la Consiliul Judeţean, au fost de acord, ulterior s-au răzgândit. În calitate de Preşedinte al Consiliului Judeţean, sunt deschis în continuare la discuţii şi negocieri, pentru a convinge toţi transportatorii să acorde gratuitate la naveta elevilor.

PNL, care nu are experienţă administrativă în Prahova, trebuie să înţeleagă că fără bani de la Guvern nu putem rezolva problemele urgente! Aceşti bani ni se cuvin. Aceşti bani sunt contribuţia judeţului Prahova la bugetul de stat şi trebuie să ni se întoarcă în judeţ, la elevii care azi au nevoie de tablete, internet, măşti de protecţie, dezinfectanţi, abonamente de transport!

Ce faceţi cu banii Prahovei, domnilor PNL-işti? De ce nu alocaţi fondurile necesare pentru ca elevii să poată merge gratuit la şcoală?

Ne-am săturat cu toţii de lozincile copiate de la preşedintele Iohannis despre PSD şi PSD-işti! Atât puteţi? Unde sunt faptele, unde e respectul faţă de prahoveni?

Domnilor, toată ţara a înţeles că pandemia e doar un prilej pentru PNL de a încheia contracte dubioase. Din punct de vedere al datoriei pe care o aveţi, aţi fost şi veţi rămâne ZERO barat!"