Primarul Iulian Bădescu este convins că Mircea Cosma nu este implicat direct în niciunul dintre scandalurile în care numele său a apărut în ultima perioadă. Prezent într-o emisiune la Antena 1 Ploieşti, Bădescu a fost întrebat de moderator dacă şi-ar fi dat demisia din fruntea PSD Prahova şi a Consiliului Judeţean dacă ar fi fost implicat într-un asemenea scandal. Claudiu Vasilescu, moderatorul emisiunii, se referea la scandalul legat de dosarul Păvăleanu şi de documentele ridicate de procurorii DNA de la sediul Consiliului Judeţean Prahova.

„Dacă  aş şti că sunt nevinovat nici eu nu mi-aş da demisia. Dacă ştiu că nu am făcut ceea ce spune presa, nu văd de ce să demisionez”, a spus Bădescu.

„Sunt convins că Mircea Cosma nu este vinovat. Cosma este prea bătrân, are prea multă experienţă şi mai mult ca sigur că nu este implicat în aşa ceva. Probabil că cineva s-a folosit de numele lui. Mircea Cosma este un om căruia nu i se poate reproşa nimic din punct de vedere al administraţiei”, a mai afirmat Iulian Bădescu, care este şi preşedintele PSD Ploieşti.