Cine nu e cu noi, e împotriva noastră! Aşa funcţionează PNL-ul condus de primarul Adrian Dobre. După Cristina Enache, exclusă din PNL în urmă cu aproximativ un an, un alt om cu vechime în partid va fi eliminat pentru simplul motiv că nu a fost de acord cu ideile primarului Dobre şi a votat ..."altfel" decât colegii de partid.

Paulica Drăguşin, unul dintre cei mai echilibraţi consilieri locali, va fi executată pentru simplul fapt că la aprobarea regulamentului pentru terasele de vară din Ploieşti nu a acceptat tărăgănarea problemei, aşa cum au făcut liberalii, şi a votat alături de aleşii PSL, ALDE şi PMP.

Iar votul contra a şters cu buretele actvitatea sa îndelungată în partid şi faptul că are alături de ea întreaga organizaţie PNL Ploieşti-Vest. Adrian Dobre a propus excluderea "răzvrătitei" din partid, semn că în marele aşa zis partid liberal se practică dictatura!

Paulica Drăguşin este unul dintre oamenii de încredere ai Robertei Anastase şi are  toată susţinerea acesteia, dar se pare că dorinţa edilului trece peste astfel de aspecte.

Suntem curioşi când vor decide liberalii să-i retragă sprijinul politic primarului Adrian Dobre, aşa cum se zvoneşte prin târg, motivul fiind imaginea proastă pe care acţiunile edilului o aruncă asupra partidului...