Aflat la Oradea, preşedintele PNL Crin Antonescu a făcut apel la o campanie cinstită. Antonescu susţine că organizaţia social-democrată din Olt a rupt toate afişele PNL din judeţ pentru vizita de joi a premierului Victor Ponta. 

„Toate bannerele, toate afişele, toate cele ce înseamnă campanie vizuală legală, din calea domnului Ponta au fost tăiate, rupte, distruse. Să nu se indispună Ponta văzând vreo săgeată", susţine Crin Antonescu, preşedintele PNL.

Candidatul liberalilor pe regiunea de nord-vest, Norica Nicolai, susţine că întreaga campanie electorală a ajuns în derizoriu, prin atacurile la persoană între preşedinte şi premier.

„Să nu îşi imagineze cei doi că ne putem da cu bărcuţa, că ne plimbăm cum vrem, dar aceste dezbateri electorale nu sunt monitorizate de Bruxelles. Asta ne va crea mari probleme în alocarea portofoliul unui comisar pentru România", crede Norica Nicolai, candidatul PNL pe regiunea de nord-vest.

„Domnii Ponta şi Băsescu spun către români: proştilor vă păcălim şi de data asta! Sărim cu paraşuta, ne băgăm la puşcărie din gură, ne facem corupţi din gură şi voi ne daţi voturile pentru că noi... ştim noi să facem politică", spune Crin Antonescu.

Liderul PNL compară deplasările în teren ale lui Victor Ponta cu felul în care se desfăşurau alegerile din perioada comunistă. Crin Antonescu este sigur că această campanie reprezintă pentru premier un prilej de a-şi face imagine pentru alegerile prezidenţiale.

Antonescu a infirmat zvonurile refacerii USL după 25 mai.