Deputatul PDL Theodor Paleologu este de părere că Monica Macovei şi Elena Udrea “nu prea pot coexista”. El a dezvăluit presei că la  Elena Udrea a avansat propunerea unei colaborări cu Monica Macovei pentru maximizarea şanselor împotriva “buldogului” Blaga. De altfel, Udrea declara în acea perioadă că foarte multe din elementele moţiunii Monicăi Macovei sunt asemănătoare cu moţiunea sa şi îşi dorea o înţelegere pentru o susţinere în turul al doilea.

Europarlamentarul nu a vrut o astfel de înţelegere, deoarece consideră că nu are “un proiect comun nici cu Vasile Blaga, nici cu Elena Udrea".

„Eu am spus acest lucru la Congres, m-am raliat candidaturii Elenei Udrea pentru a mă asigura că Monica Macovei şi Cristian Preda vor fi locurile doi şi trei la europene. Am spus-o în discursul meu, eu vreau unitatea, pentru că văd care este pericolul. Păcat că Monica Macovei a fost atât de intransigentă. Păcat că cele două doamne nu prea pot coexista, nu prea pot respira aerul aceleiaşi camere” a declarat Paleologu pentru pesurse.ro .

 

FOTO:pesurse.ro