Corneliu Vadim Tudor nu mai este câteva săptămâni preşedintele PRM, iar acum se pare că va fi exclus din partidul pe care l-a fondat. Membrii Biroului Permanent al partidului care l-au revocat din funcţia de preşedinte vor să-l dea afară pe Vadim Tudor, pe motiv că europarlamentarul încearcă să organizeze un alt congres de alegeri, decât cel programat oficial pe 27 iulie la Alba Iulia.

"În legătură cu un aşa zis congres pe care ex-preşedintele Corneliu Vadim Tudor vrea să-l organizeze pe 20 iulie, deci cu o săptămână înaintea Congresului extraordinar de la Alba Iulia, îi rugăm pe toţi membrii de partid, inclusiv pe cei care sunt derutaţi, să nu se lase manipulaţi şi să nu dea curs unei asemenea acţiuni prin care Corneliu Vadim Tudor continuă să se acopere de ridicol”, a declarat pentru Agerpres Dumitru Badea, coordonatorul PRM.

Oficialul PRM a ţinut să-l avertizeze pe Vadim Tudor că Biroul Permanent ar putea să decidă excluderea sa din partid, dacă va continua acţiunile “de destabilizare” a formaţiunii politice.