Disperaţi că nu reuşesc să prindă niciun post de conducere prin administraţia locală sau judeţeană, liberalii par a începe un joc periculos.

Supăraţi că la Consiliul Local nu au reuşit să îşi impună punctual de vedere, reprezentanţii PNL au boicotat şedinţa CJ Prahova. De fapt, nu a fost un boicot real, ci mai mult o încercare de victimizare.

Consilierii PNL au venit în Palatul Administrativ doar pentru a face niscaiva declaraţii presei. Ei au motivat că nu vin la şedinţă deoarece sunt supăraţi că votul pentru desemnarea viceprimarilor Ploieştiului nu ar fi fost corect. Interesant punct de vedere, însă nu înţelegem unde este incorectitudinea, atâta timp cât fiecare consilier a intrat în cabina de vot şi a bifat buletinul de vot. Oare, liberalii sunt supăraţi, cumva, că nu au reuşit să cumpere voturi de la adversari, aşa cum se zvonea prin târg? Poate doar aşa înţelegem dezamăgirea reală care se cite ape faţa deputatului Alexandri Nicolae, atunci când a aflat că nu va fi viceprimar al Ploieştiului.

Oricum, liberalii ar trebui să înţeleagă şi să accepte că au pierdut alegerile în judeţul Prahova şi să raporteze liderilor naţionali care este realitatea. Nu de alta, dar în urma negocierilor, preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova va fi social democratul Bogdan Toader, iar posturile de vicepreşedinţi vor reveni Cătălinei Bozianu (PMP) şi lui Vasile Pătraşcu (ALDE)

Următoarea încercare de constituire a noului Consiliu Judeţean Prahova va avealoc duminică la ora 11.00, când sperăm că liberalii nu vor invoca slujba religioasă de duminică pentru a boicota din nou şedinţa.