Social democraţii ploieşteni condamnă, într-un comunicat de presă, conţinutul ziarelor denigratoare împărţite de PNL în Ploieşti. PSD Ploieşti consideră că liberalii doresc doar să înşele electoratul:

"Constatăm cu stupoare că ultimile ore de campanie electorală au transformat Ploieştiul în raiul denigrărilor.

Deşi  pe de o parte, liberalii  se plâng că PSD distribuie materiale care nu le convin, liderii PNL Prahova au comandat sute de mii de exemplare dintr-o publicaţie plină de minciuni şi de înşelătorii.  Şi, cu mic, cu mare, în frunte cu candidatul Dobre Adrian, au plecat pe străzi să distribuie fiţuica.

Disperaţi că vor pierde alegerile locale, reprezentanţii PNL au trecut la faza cu minciuni, editând o publicaţie denigratoare menită să ajungă în casele tuturor ploieştenilor. Nu proiecte de viitor, nu certitudini pentru ploieşteni.

Liberalii de astăzi, pedeliştii de ieri, au omis însă faptul că ploieştenii s-au săturat de minciunile lor ambalate într-o poleială strălucitoare.

Nu putem înţelege de ce au nevoie de un ziar plin de atacuri la contracandidaţi, în loc să îşi consume energia pe întâlniri cu alegătorii, respectând astfel prevederile legale.

Probabil că disperarea Robertei Anastase de a nu pierde pentru încă un mandat Ploieşiului, i-a îndemnat pe liberali să recurgă la orice mijloace pentru a câştiga alegerile, incălcând legile cu o uşurinţă condamnabilă.

Ceea ce nu înţeleg nici Roberta Anastase, nici Andrei Volosevici şi nici Adrian Dobre, este că ploieştenii ştiu să aleagă singuri şi nu au nevoie de influenţa nocivă a pedeliştilor deveniţi peste noapte liberali. Şi, mai ales, de influenţa politicienilor care i-au lăsat fără salarii, fără pensii şi care le-au închis spitalele.

Solicităm organelor în drept să stopeze aceste acţiuni iresponsabile şi să dispună de urgenţă măsurile necesare restabilirii ordinii.", scrie PSD Ploieşti în comunicatul de presă