Lupul îşi schimbă părul dar năravul ba! O dovedesc şi în această campanie electorală pedeliştii (vopsiţi acum în penelişti) care au umplut Ploieştiul cu materiale denigratoare la adresa contracandidaţilor.

Astfel, începând cu orele 17.00 în Ploieşti a început distribuirea unui ziar electoral care conţine texte denigratoare la adresa contracandidaţilor lui Adrian Dobre.

Sursele noastre susţin că de distribuirea şi preluarea materialelor s-a ocupat persona deputatul Dragoş Gunia, care a supravegheat modul în care este împărţit ziarul. La împărţirea publicaţiei ilegale au fost folosiţi oameni fără forme legale, fiind utilizaţi chiar şi oameni ai străzii.

Conducerea PSD Prahova a depus deja la Poliţie şi la autorităţile electorale competente plângere privind încălcarea legislaţiei electorale.

În urmă cu puţin timp, Adrian Dobre, candidatul PNL, a fost oprit de Poliţie în zona străzii Pielari din Ploieşti, fiind surprins în timp ce supraveghea distribuirea publicaţiei denigratoare

Oricum, este regretabil şi jignitor la adresa electoratului şi implicit a celorlalţi competitori politici,  că deşi pozează în Alba ca Zăpada, liberalii uită de decenţă şi se comportă ca în perioada în care se mândreau cu sigla PDL!