După apariţia articolului privindu-l  pe candidatul la fotoliul de primar al municipiului Ploieşti,  am primit la redacţie zeci de telefoane şi SMS-uri prin care eram anunţaţi că Savu sună printr-un sistem de call-center toţi membrii şi simpatizanţii PSD care există în baza de date. Şi nu numai ! Mesajul transmis de operatori este identic: „Buna ziua domnule/doamnă (cu precizarea numelui celui apelat!) ! Vă sun din partea domnului Senator Savu să vă informez că este pe primul loc în sondajele pentru Ploieşti şi vă roagă să il votaţi în alegeri ”. De regulă se sună pe număr privat dar în câteva cazuri s-au folosit, probabil din eroare şi numere vizibile celor apelaţi. Două din aceste numere de  telefon sunt: 0723310530 respectiv 0736343826. Consternaţi de faptul că li se cunoaşte identitatea şi numărul de telefon, mai multe dintre persoanele care ne-au contactat au declarat că vor formula plângere penală senatorului.

Astfel, un cititor ne-a  comunicat următoarele : „Am fost sunat azi, în timp ce mă aflam la serviciu, de o domnişoară care s-a recomandat ca fiind Corina, de pe un număr ascuns. Mi s-a spus că domnul Savu trebuie susţinut la alegeri şi că mi se cere să îl votez. Am intrebat-o de unde are numărul meu de telefon şi de ce îmi crează probleme sunându-mă în orele de serviciu şi mi-a spus că ea este doar angajată şi că işi face serviciul”.

O altă persoana ne-a informat că a fost sunată azi, în jurul orelor 14.00, cu acelaşi mesaj, de această dată cu un număr vizibil şi că a primit acelaşi mesaj.

Facem un apel către toţi cei care au fost apelaţi sub această formă să ne contacteze pe adresa de mail a redacţiei, respeciv [email protected].

Cerem Biroului Electoral al municipiului Ploieşti cât şi Autorităţii Electorale Permanente să se sesizeze asupra acestei practici incorecte de a face campanie electorală din partea candidatului Savu

In acelaşi timp, il invităm pe candidatul Savu saă facă publice resursele sale financiare pentru această campanie, ştiut fiind faptul că are doar salariul de senator şi câştigurile din jocurile de noroc pe care le practică zilnic, iar în intreţinere are 5 copii.