Consilierul local PSD Răzvan Ursu a emis un comunicat de presă în care vorbeşte despre nominalizarea sa în funcţia de viceprimar al Ploieştiului. În vârstă de 30 de ani, Ursu este una dintre propunerile PSD pentru unul dintre cele două posturi de viceprimar al Ploieştiului vacante. Publicăm integral comunicatului social democratului care este secretarul PSD Ploieşti şi vicepreşedinte PSD Prahova.

"Sunt onorat de încrederea pe care colegii mei social democraţi mi-au oferit-o în momentul în care m-au propus pentru funcţia de viceprimar al Ploieştiului. În situaţia în care voi fi ales voi face tot ceea ce este posibil pentru a ajuta la rezolvarea problemelor oraşului.

Îmi voi pune tinereţea, puterea de muncă şi experienţa dobândită până acum în slujba Ploieştenilor şi voi veghea întotdeauna ca interesele lor să fie respectate.

Vreau, pe această cale, să asigur toţi colegii mei din Consiliul Local, indiferent de apartenenţa lor politică şi Ploieştenii că voi face tot ceea ce este posibil pentru ca Municipiul Ploieşti să redevină unul dintre cele mai respectate oraşe din România. A venit momentul ca noi, tinerii, să demonstrăm că suntem interesaţi de viaţa oraşului şi să punem umărul la rezolvarea oricărei probleme. A venit momentul în care orgoliile de partid trebuie abandonate în favoarea Ploieştiului.

Este foarte simplu să stai deoparte şi să critici, dar este foarte greu să te implici.

Sunt probabil cuvinte mari, dar sunt o persoană onestă, cinstită, care se află, în acest moment, în faţa unei provocări profesionale de excepţie şi voi face totul pentru ca cei care au avut încredere în mine să nu fie dezamăgiţi.

Şi vă rog să aveţi în vedere că scriind despre concetăţenii mei cu majusculă nu am făcut decât să îmi exprim respectul pentru aceştia."