Fostul fotbalist Pavel Badea, desemnat candidat la Primăria Craiova, a devenit preşedintele organizaţiei municipale PNL, conform deciziei Consiliului Naţional al PNL. 

Potrivit unui comunicat al PNL Dolj, unul din primele lucruri pe care Badea le-a decis în calitate de preşedinte al PNL Craiova a fost deschiderea organizaţiei către persoane noi, iar în acest sens, în fiecare zi de marţi, începând cu ora 17,30, la sediul PNL din cartierul craiovean Rovine va avea loc o şedinţă de primire a noilor membri. 

'Dacă nu înţelegem că vremurile s-au schimbat, că e nevoie de oameni care să corespundă din punct de vedere moral şi profesional, care să se implice activ în viaţa publică, o să rămânem ca nişte dinozauri politici! E nevoie de sânge proaspăt în politică! Motiv pentru care las deschise uşile de la sediul partidului chiar şi acum, în perioada sărbătorilor şi îi aştept pe toţi cei care doresc să se implice să vină şi să purtăm o discuţie, dar şi să ne urăm "La mulţi ani!"' afirmă Badea în comunicat. 

Badea a mai declarat că începând de anul viitor va organiza o serie de activităţi publice şi dezbateri cu cetăţenii Craiovei, pe teme de interes pentru oraş.