Codrin Ştefănescu a criticat Congresul Mişcării Populare şi alegerea lui Traian Băsescu în fruntea formaţiunii, considerând că evenimentul a fost un ''simulacru'' având ca temă ''odă tiranului iubit''.

''În timp ce foştii băsişti se denunţă reciproc şi cu maxim entuziasm despre cât au furat ei şi cum au devalizat bugetul statului, dar şi câte vagoane cu bani au cărat la sediul PDL pentru campania 'dictatorului', acesta din urmă, fără niciun fel de trac, se ţine de băi de mulţime.

De fapt, un simulacru de congres cu tema: 'Odă tiranului iubit!', unde tiranul, adică 'tatăl hoţilor' şi-a lansat tot felul de proiecţele stupide gen 'România mea — viitorul este numai şi numai cu Băsescu!', uitând că 'România lui', condusă pe vremea aceea de personaje la fel de sinistre şi toxice ca şi el, era o Românie a escrocheriilor năprasnice, a abuzurilor şi a corupţiei de la cel mai inferior nivel până la vârf'', a spus secretarul general adjunct al PSD.

Traian Băsescu a reuşit ''performanţa de a se autoînscăuna drept urmaşul Elenei Udrea pe pământ'', a mai arătat Ştefănescu.

''În concluzie, după ce cu greu şi-a convins familia şi rubedeniile — absolut toate anchetate pentru măgăriile făcute în 10 ani, că musai trebuie să candideze la ceva, Traian Băsescu nu a reuşit decât 'performanţa' de a se autoînscăuna drept urmaşul Elenei Udrea pe pământ. Şi ăsta a fost tot congresul MP'', a conchis politicianul.

Traian Băsescu a fost ales sâmbătă, la Congresul de constituire a Mişcării Populare, preşedinte al formaţiunii, el fiind de altfel unicul candidat, cu moţiunea intitulată ''România mea''.

SURSA:COTDIANUL.RO