Surpriză pe scena politică ploieşteană! Deputatul Roberta Anastase, omul care l-a inventat pe politicianul Adrian Dobre, este nemulţumită de modul în care acesta gestionează Primăria Ploieşti. Conform Ziarului Incomod, fosta şefă a Camerei Deputaţilor şi cea care l-a propulsat pe Dobre în funcţia de prefect al judeţului în 2009 a declarat că este nemulţumită de „gaşca” formată în jurul edilului!

Din ”gaşca” la care face referire Anastase fac parte persoanele care îl sfătuiesc pe primarul Dobre în legătură cu gestionarea problemelor oraşului. Aceştia ar fi Teodora Marin,Eugen Prună şi Gabriel Hornoiu

De altfel, această gaşcă a reuşit să îl determine pe medicul Bogdan Nica să facă un pas înapoi demisionând, a impus mai mulţi directori în Primăria Ploieşti şi au transformat gestionarea oraşului într-un fel de...film prost!

”Sunt nemulţumită de ”gaşca” formată în jurul primarului, toţi fiind oamenii lui Volosevici. Toţi cei care îl înconjoară pe primar au ajuns în aceste funcţii la sfatul lui Andrei Volosevici, care era încă membru PNL la momentul la care Dobre a câştigat primăria.”, ar fi declarat Anastase.

Şi senatorul Iulian Dumitrescu critică activitatea lui Adrian Dobre şi a echipei sale. Conform  Deprahova.ro, liderul PNL Prahova ar mai fi spus că regretă faptul că Bogdan Nica a demisionat din cadrul Cabinetului Primarului şi că nu este de acord cu acest concept ”de gaşcă”.

Cu alte cuvinte,cei care l-au inventat pe politicianul Adrian Dobre fac un pas înapoi şi îl lasă pe primarul Ploieştiului singur. Bine nu singur total, ci împreună cu echipa sa de consilieri, echipă care nu a reuşit să bifeze nicio realizare în fruntea Ploieştiului. Şi dacă spunem doar că au ratat finanţările prin PNDL, nu au găsit într-un an o locaţie pentru Spitalulul Municipal de Urgenţă, au distrus sportul ploieştean şi au aruncat TCE la un pas de insolvenţă...

Suntem curioşi ce vor face liderii PNL pentru a salva voturile ploieştenilor. Noi credem că singura soluţie o reprezintă retragerea sprijinului politic pentru Adrian Dobre. Doar aşa ploieştenii vor ştii că inclusiv liderii PNL s-au înşelat atunci când au avut încredere în Dobre!