Elena Udrea se află în acest moment sub control judiciar, este însă anchetată în libertate şi îşi trăieşte viaţa alături de un tinerel care pare să îi facă zilele mai frumoase. 

Udrea a început să se afişeze cu un nou bărbat semn că este mândră de noua prezenţă masculină din viaţa ei. Se pare că blonda iubeşte din nou, de această dată un bărbat ceva mai tânăr ca ea.

In anii care au trecut, Elena Udrea a devenit una dintre cele mai puternice femei din Romania. A fost consilier prezidential, a ocupat pozitia de ministru, s-a ales cu titulatura de “Blonda de la Cotroceni”, a devenit candidata la presedintie, insa, la un moment dat, destinul si ecoul ciocanului judecatoresc au "condamnat-o" la inchisoare.

In prezent, Elena Udrea incearca să isi recapete stralucirea pierduta in spatele zavoarelor ferecate de la inchisoare. Iar daca in trecut Dorin Cocos a fost barbatul langa care fostul ministru s-a ridicat si s-a format, acum, se pare ca ranile inca necicatrizate ii sunt oblojite sentimental de un barbat mai tanar, pe numele sau Valentin.

Mai multe imagini pe cancan.ro.