Elena Udrea este în continuare plătită din bani publici, deşi este în arest. Aceasta primeşte pentru cabinetul său de parlamentar 10.000 de lei pentru angajaţi şi alte cheltuieli. 

Potrivit regulamentului Camerei Deputaţilor şi Senatului, un parlamentar care este reţinut sau arestat preventiv nu îşi mai încasează drepturile, ele rămânând blocate într-un cont. 
Este vorba despre indemnizaţia de deputat, dar şi de cheltuielile pentru telefon, chirie sau maşină.  Angajaţii cabinetului îşi primesc însă banii în continuare.
 
În aceeaşi situaţie este şi deputatul liberal Mircea Roşca, aflat în prezent în arest la domiciliu. Fostul lider al PNL Prahova a fost arestat preventiv în luna noiembrie 2014. La sfârşitul lunii ianuarie 2015, judecătorii ICCJ au dispus plasarea parlamentarului prahovean în arest la domiciliu.
Roşca este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă şi este în continuare membru PNL. Cabinetul parlamentarului funcţionează normal şi suntem curioşi ce se întâmplă în situaţia în care un cetăţean solicită o audienţă la deputatul de Valea Prahovei...