Preşedintele ales, Klaus Iohannis, precizează, într-o postare pe Facebook, că Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt începând cu data de 21 decembrie şi că lista integrală a echipei care îl va însoţi la Palatul Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare.

"Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare", a scris Klaus Iohannis pe contul său de Facebook.

Tatiana Niculescu Bran, scriitoare şi fost jurnalist la BBC, a scris anterior pe contul său de Facebook că preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus să-i fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare la Palatul Cotroceni, informaţia fiind confirmată de persoane din staff-ul lui Iohannis.

”O ştire despre mine (sper să fie o veste bună). Preşedintele ales al României, dl. Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt”, a scris aceasta pe pagina de Facebook.