Momente tensionate la reuniunea PSD de la Tulcea.  Conform stiripesurse.ro, excentricul Radu Mazăre s-a luat la ceartă direct cu premierul Victor Ponta. 

Mazăre s-a enervat foarte tare şi a bătut cu pumnul în masă. El i-a cerut, din nou, lui Victor Ponta să facă ceva în privinţa Portului Constanţa.

Când s-a trezit cu un refuz, Radu Mazăre a început scandalul şi chiar l-a ameninţat pe Ponta: ”Bă, tu o să ai soarta lui Geoană!”, i-ar fi strigat Mazăre lui Ponta. El i-a promis lui Ponta că în campania electorală va suferi un eşec de proporţii la Constanţa, exact ca Mircea Geoană, un alt adversar al lui Mazăre.

Premierul a preferat să-l ignore pe edilul Constanţei, mai ales că partidul îl vrea marginalizat. Mulţi dintre greii PSD nu-l mai înghit deloc pe Mazăre şi s-au arătat extrem de deranjaţi că acesta a venit însoţit de o parte dintre celebrele ”amazoane”.

Atacul lui Mazăre la adresa lui Ponta nu a fost pe placul baronilor social democraţi care au decis că a venit timpul ca primarul de la Constanţa să fie trecut pe linie moartă în partid.